Γενικές Πληροφορίες

Καθαρός, φρέσκος αέρας στον εσωτερικό σας χώρο.

Η Aerte είναι μια Σουηδική εταιρεία που εξειδικεύεται στην απολύμανση του αέρα. Προσφέρει λύσεις για τον καθαρισμό του αέρα σε επαγγελματικούς χώρους, αλλά και στο σπίτι. O τρόπος δράσης της μιμείται την ίδια διαδικασία που συμβαίνει στη φύση δημιουργώντας έτσι φυσικό αέρα στο χώρο. 

 

Οι συσκευές απολύμανσης του αέρα έχουν δημιουργηθεί με τη συνεργασία Βρετανών μικροβιολόγων, ειδικών στη διαχείριση μολύνσεων και μηχανικών, σε μια προσπάθεια να αντιγράψουν τον τρόπο με τον οποίο το φυσικό περιβάλλον προστατεύει και καθαρίζει τον αέρα στους ανοιχτούς χώρους. 

Η Τεχνολογία

Τεχνολογία

Η τεχνολογία αναπαράγει αυτά τα φαινόμενα σε οποιοδήποτε κλειστό χώρο όπως νοσοκομείαθαλάμους ασθενών, σχολεία ή θέατρα αδρανοποιώντας τα παθογόνα του αέρα.  


Η πατενταρισμένη τεχνολογία μας ήταν ανάμεσα στους νικητές του διαγωνισμού Smart Solutions τους προγράμματος HCAI to 2009 και σήμερα χρησιμοποιείται ευρέως σε νοσοκομεία και άλλες εγκαταστάσεις παγκόσμια. Οι Aerte AD 2.0 και Klean έχουν αποδειχθεί να είναι αποτελεσματικές ενάντια σε MRSA, Cdifficile, Norovirus και σε ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών μικροβίων