Τεχνολογία

Η τεχνολογία της Aerte

Η τεχνολογία της Aerte ανέκαθεν βασιζόταν στη δημιουργία και την εκπομπή ριζών υδροξυλίου και άλλων δραστικών μορίων με βάση το οξυγόνο, για την καταπολέμηση παθογόνων. Μιμείται δηλαδή, την ίδια διαδικασία που συμβαίνει στη φύση και προσδίδει στον καθαρό αέρα τις αυτό-απολυμαντικές του ιδιότητες! 

Η εξειδίκευση στην απολύμανση του αέρα, προέρχεται από την υψηλού επιπέδου και ολοκληρωμένη επιστημονική έρευνα και από τα επιβεβαιωμένα αποτελέσματα που προέρχονται από τη χρήση των συσκευών σε διάφορους χώρους του τομέα της υγείας. Όλα τα πιο πάνω έχουν αποτελέσει τη βάση για τη δημιουργία των συσκευών νέας γενιάς.    

Οι συσκευές

Οι νέες συσκευές AD 2.0 και Klean όχι μόνο εκμεταλλεύονται πλήρως τις δυνατότητες των ριζών υδροξυλίου, αλλά ενισχύονται και από το φαινόμενο εκκένωσης κορώνας κατά το οποίο ελευθερώνονται διάφορα βιο-ενεργά είδη, η δράση των οποίων προστίθεται στις βακτηριοκτόνες ιδιότητες του ίδιου του φαινομένου.  

 

Καθαρίζουμε τον αέρα χάρις σε μια ενεργή τεχνολογία που αφαιρεί τα σωματίδια, δεν τα παγιδεύει σε κάποιο φίλτρο.  

 

Ο συνδυασμός των 2 τεχνολογιών που βασίζονται σε διαφορετικές αρχές (ρίζες υδροξυλίου-εκκένωση κορώνας), διευρύνει το φάσμα των στόχων που καλύπτονται από τις συσκευές και επομένως μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλους τους χώρους. Η συσκευή AD 2.0 είναι σχεδιασμένη για επαγγελματική χρήση και η Klean για οικιακή χρήση.   

Ρίζες υδροξυλίου

Οι ρίζες υδροξυλίου και άλλα ενεργά μόρια που έχουν σαν βάση το οξυγόνο, ελευθερώνονται στον αέρα από τις συσκευές μας και επιτίθονται στα σωματίδια σε μοριακό επίπεδο ανεξαρτήτως του μεγέθους τους.

 

Μικροσκοπικά σωματίδια και πολύπλοκα τοξικά οργανικά μόρια αφαιρούνται από τον αέρα.

 

Βακτήρια, ιοί, μούχλα, γύρη από τα φυτά, κατάλοιπα από το δέρμα των γάτων ή των σκύλων καθώς και άλλα αλλεργιογόνα δέχονται επίθεση! 

Σχεδιασμός

Οι συσκευές AD 2.0 και Klean είναι σχεδιασμένες να χρησιμοποιούν ένα αναλώσιμο φυσίγγιο που περιέχει υπεροξείδιο του υδρογόνου χρειάζεται αλλαγή κάθε 60 ημέρες 

 

Οι συσκευές έχουν μοντέρνο σχεδιασμό, είναι αθόρυβες και είναι πολύ απλές στη χρήση. Είναι σχεδιασμένες να λειτουργούν συνεχόμενα ημέρα και νύχτα παρέχοντας έτσι συνεχή απολύμανση του αέρα στον χώρο τον οποία βρίσκονται.  

Σύγκριση με άλλες τεχνολογίες απολύμανσης αέρα

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες τεχνολογίες στην αγορά για απολύμανση του αέρα! Σχεδόν το 80% βασίζονται στην τεχνολογία η οποία χρησιμοποιεί φίλτρα, παρόλο που τα φίλτρα δεν είναι αποτελεσματικά για όλα τα σωματίδια και χρειάζονται συντήρηση. Επιπρόσθετα η αποτελεσματικότητα μειώνεται συνεχώς καθώς το φίλτρο ξεκινά να γεμίζει.


Στις άλλες τεχνολογίες συμπεριλαμβάνονται οι λαμπτήρες υπεριώδους ακτινοβολίας, φίλτρα άνθρακα και οι γεννήτριες όζοντος. Αυτές όμως οι τεχνολογίες «αναλαμβάνουν» συγκεκριμένους στόχους: είτε για ως αποτελεσματικά βιοκτόνα είτε για να απομακρύνουν δυσάρεστες οσμές, καπνό ή αναθυμιάσεις.  


Οι συσκευές απολύμανσης Aerte καλύπτουν όλο το φάσμα και έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικές για διαφορετικούς στόχους.